top of page

Fra hjerte til hænder



Min Rejse Med Kropsterapi


En personlig rejse, der har formet mit syn på kropsterapi og måden, hvorpå jeg praktiserer det. Mit navn er Melissa Jaqlina, og jeg er under uddannelse til kropsterapeut med en passion for at forbinde hjerte og hænder i min behandlingspraksis.

Min rejse begyndte ikke kun med ønsket om at hjælpe andre med deres fysiske ubehag, men også med ønsket om at skabe en dybere forbindelse mellem mig selv og mine klienter. Jeg vil ikke blot være en tekniker, der udfører bevægelser; jeg ønsker at være et redskab for heling, at lade min egen empati og hjerteenergi flyde gennem mine hænder.


Jeg besluttede mig for at uddanne mig inden for kropsterapi og kastede mig ud på rejsen i foråret 2023. TOTUM - skolen for kropsterapi, har ikke kun lært mig de tekniske aspekter af terapien, men har også understreget vigtigheden af empati og nærvær. Det er derfor blevet klart for mig, at for at skabe en meningsfuld forandring gennem kropsterapi, må jeg først og fremmest forbinde mig til mit eget hjerte.


Hver dag starter jeg mine sessioner med en kort hjertemeditation for at centrere mig selv og skabe en åben og kærlig intention. Jeg tror på, at energien, jeg bringer ind i rummet, er lige så vigtig som mine fysiske berøringer. Min tilgang er ikke kun at lindre fysiske spændinger, men også at lette mentale og følelsesmæssige byrder, der kan sætte sig i kroppen.

Under mine behandlinger fokuserer jeg på at lytte - ikke kun til de ord, mine klienter deler, men også til kroppens sprog. Jeg lader mine hænder være redskaber til at aflæse og frigøre energiblokeringer, samtidig med at jeg sender varme og helende intentioner gennem dem. Det er ikke kun en fysisk proces, men også en åndelig og hjerteåbnende oplevelse.


Titlen "Fra Hjerte til Hænder" beskriver nøjagtigt, hvad jeg ønsker at opnå i mine sessioner. Jeg ønsker, at mine klienter kan mærke, at min terapi kommer fra et sted af kærlighed og dyb forståelse. Jeg ønsker at være et redskab for heling, der ikke kun behandler symptomer, men også nærer sjælen.

Jeg ser frem til at fortsætte min rejse som kropsterapeut og fortsætte med at forfine min evne til at praktisere "Fra Hjerte til Hænder" terapi. Hver dag lærer jeg mere om kraften i nærvær og kærlighed, og jeg håber at kunne dele denne energi med alle, der træder ind i mit behandlingsrum.

Tak for at dele denne rejse med mig.

Kærligst,

Melissa Jaqlina

134 views

Recent Posts

See All
bottom of page